Amulete

Ce sunt amuletele, cum funcționează ele și ce se poate obține practic prin intermediul lor.

Prima pagină a site-ului
Construirea și utilizarea unei baghete magice
Oglinda magică, globul de cristal și lumânările utilizate în magie
Trasarea cercului magic
Pentagrama și Pentaclul
Spiritul. Baze teoretice
Karma. Considerații generale
Aura, ce este și cum poate fi văzută
Cartea Legii, descriere și download pdf
Considerații generale și aspecte practice ale magiei păgâne
În căutarea vampirilor
Consultații pentru practicanții magiei păgâne
Vindecări ale bolilor cu ajutorul magiei păgâne

Religia păgână sau păgânismul


      Pare greu de crezut, dar aceste mici obiecte au o istorie ce se întinde până în zorii civilizației umane. De multe ori tindem să ne lăsăm pradă logicii excesive și să acordăm valoare ideii că vechii noștri strămoși erau dominați doar de instincte primare, că pentru ei conta doar nevoia de a-și umple stomacul, de a se omorî în războaie și de a se înmulți, fiindu-le în același timp necunoscută latura spirituală a existenței. Total greșit! Pe lângă satisfacerea nevoilor ce țin de materie, oamenii timpurilor străvechi acordau o atenție deosebită părții subtile a vieții lor, acelui CEVA ce face parte din noi și obișnuim să-l numim spirit. Ca dovadă stă faptul că pe lângă obiecte ce țineau de activitățile cotidiene ale oamenilor, așa-ziși primitivi, s-au descoperit și amulete, unele vechi de peste 37.000 de ani! Ca o coincidență, sau poate nu, o astfel de amuletă a fost găsită în apropiere de noi, în Republica Moldova, în grota de la Brînzeni. Ca să reușim mai ușor să conștientizăm dimensiunea vechimii ei este suficient să ne gândim că a fost confecționată din fildeș de mamut!
      Amuleta este întâlnită în tradițiile multor popoare din lume, ea având aceeași utilizare cam peste tot, diferind doar cuvintele care o desemnează. Vorbitorii de limbi semitice îi spuneau hamalet și scoteau în evidență faptul că este un obiect care se poartă, deci se ține cât mai aproape de corp. Latinii o numeau amuletum, iar francezii îi spun amulette.

Amulete personalizate făcute la comandă

      Peste tot, acest obiect numit de noi amuletă era confecționat în diverse moduri, specifice scopului pentru care trebuia să servească. Practic, amuleta era folosită pentru protecție împotriva ”duhurilor rele”, împotriva deochiului, a farmecelor, a bolilor, a tentațiilor de tot felul, dar și în alte scopuri  precum: creșterea farmecului personal (atât de necesar atragerii unui partener), pentru influențarea norocului, a câștigului de bani și multe, multe altele. Am pus duhurile rele între ghilimele deoarece, astăzi nu le mai spunem așa, am mai evoluat puțin în înțelegerea lucrurilor și putem să le numim vampiri energetici. Tot așa și modul de realizare, dar și eficiența amuletelor, a mai evoluat. De la simple figurine sau forme geometrice realizate dintr-un singur material, s-a trecut, datorită contribuției Magiei Păgâne, la sisteme cvasiorgonice capabile de a înmagazina și a elibera energie modulată în scopul amplificării efectului produs.  În legătură cu principiul de funcționare voi sublinia doar faptul că amuleta, ca sistem cvasiorgonic, acționează prin intermediul dublului eteric și al subconștientului spiritual al posesorului, determinând obținerea rezultatului dorit. O amuletă nu este transmisibilă, ea putând produce chiar efecte nedorite asupra altei persoane. Amuleta este doar a celui care o poartă pentru prima dată deoarece, la prima purtare energia din ea se modulează cu anumite informații aparținând acestei persoane. O amuletă cvasiorgonică are un potențial mult mai mare de a obține rezultate atunci când este personalizată energetic de către cel care o realizează, bineînțeles cu informație provenită de la persoana care o va purta. Informațiile încărcate în timpul personalizării diferă de informațiile cu care se modulează singură energia amuletei în timpul primei purtări. O amuletă realizată, indiferent în ce formă și din ce material, dar neîncărcată cu energie modulată, nu va produce efecte sau dacă le va produce acestea vor fi foarte slabe. O situație interesantă, care merită amintită, este aceea în care un vampir energetic, om nu spirit, poartă o amuletă. Într-un astfel de caz, datorită caracteristicilor de funcționare ale amuletei cvasiorgonice, respectivul vampir va suferi tulburări energetice. O amuletă pentru un vampir energetic trebuie realizată și încărcată într-un alt mod. Nu vă mirați, există oameni care absorb în mod involuntar energia altora și nu este pentru ei nicio plăcere în asta. O amuletă realizată într-un mod adecvat îi poate vindeca parțial sau chiar total.

      Cei ce doresc să obțină o amuletă cadou, realizată, încărcată și personalizată de mine, pot afla cum trebuie să procedeze citind în partea de jos a paginii următoare: Link. Bedros Keșișian.


Simboluri păgâne folosite în magie