Consultații gratuite de magie

Aripi

Coloana
      Aceste consultații sunt oferite în mod gratuit persoanelor care, dintr-un motiv sau altul, bănuiesc că ar fi fost victime ale unor atacuri de vrăjitorie sau magie sau altfel spus, în termeni populari, că ar suferi de pe urma unor vrăji, făcături, legări, blesteme, farmece, lucrături de magie albă sau neagră, etc. Consultațiile au ca scop lămurirea acestor bănuieli, dar și găsirea unor căi în vederea rezolvării, atunci când bănuielile sunt indreptățite. De aceste consultații gratuite, mai pot beneficia și persoanele care s-au gândit să aleagă metodele magiei păgâne, drept căi de rezolvare a anumitor situații.
    Cei ce vor să beneficieze de consultațiile gratuite, vor trebui să trimită un e-mail la adresa de mai jos, în care să-și descrie, în mod detaliat, situația în care se află, dar și orice amănunt care ar putea contribui la conturarea unei imagini cât mai clare asupra respectivei situații. În măsura posibilităților, dar și după o analiză atentă a celor scrise, voi răspunde solicitărilor.
   Lămurirea situației, precum și găsirea căii sau căilor de rezolvare se încadrează în sfera consultațiilor gratuite, dar nu și punerea în practică a metodelor de rezolvare!
     Nu se acceptă în niciun fel propuneri ce au caracter malefic!

consultatii@paganism.ro


Carte
Coloana

Pagina principala   Cartea Legii    Bagheta magică    Trasarea cercului magic   Amulete   Vampiri 

  Pentagrama şi Pentaclul    Aura, ce este și cum poate fi văzută   Vindecări   Karma 

 Aspecte practice ale magiei păgâne   Spiritul   Oglinda magică