d
Vindecari
Isis
VINDECARE
      A vindeca, din punctul de vedere al magiei păgâne, presupune a acționa asupra bolii și/sau al bolnavului cu scopul de a-i reda cât mai mult posibil din starea de sănătate avută înaintea îmbolnăvirii. Nu toate bolile pot fi vindecate astfel încât urmele lăsate asupra organismului să dispară complet, dar este important să se acționeze într-așa fel încât urmările datorate bolii să fie reduse cât mai mult posibil. În cazul bolilor considerate incurabile chiar și o ameliorare a bolii sau o stopare a înaintării ei, reprezintă o realizare importantă. Un panaceu universal sau metode infailibile de vindecare nu există, ele țin doar de domeniul fanteziei sau al teoriei conspiratiei, dacă ar fi existat astfel de metode acum toată lumea ar fi fost sănătoasă și nu ar mai muri nimeni din cauza vreunei boli.
      Cândva, demult, când nu exista medicină, metodele magiei reprezentau singura posibilitate la care oamenii
puteau apela pentru a se vindeca de afecțiunile de care sufereau. Odată cu progresul înregistrat de medicină s-a diminuat și importanța pe care o avea magia în acest domeniu. Cu toate acestea, magia păgână are în arsenalul său multe metode care pot seconda sau completa metodele de vindecare ale medicinei. Metodele de vindecare ale magiei păgâne nu sunt metode care să le înlocuiască pe cele ale medicinei, dar pot să le completeze, astfel încât șansele de vindecare ale bolnavului să fie mai mari, iar vindecarea să se producă mai repede, mai bine, iar urmele lăsate de boală să fie mai reduse.
      A acționa asupra bolnavului, în scopul vindecării sale prin metodele magiei, presupune a acționa asupra subconștientului său cu scopul de a-l determina să potențeze la un nivel maxim posibil propriul sistem imunitar. Acesta, dacă este puternic poate învinge singur boala sau poate ajuta mult organismul să reacționeze bine la alte terapii.
      A acționa asupra bolii, evident tot prin metodele magiei, presupune a crea, la nivelul dublului eteric, condiții energetice nefavorabile dezvoltării bolii.

Cercetare

Metode combinate

      Prin cercetare se urmărește combinarea mai multor metode de tratament în scopul măririi eficienței în vindecare. Unele metode ale magiei pot fi combinate cu fitoterapia prin intermediul sistemelor electronice. Practic se încearcă realizarea unui aparat care să încarce, în mod automat, cu energie modulată un extract din plante adecvat tratamentului. Această metodă combinată va avea o acțiune directă asupra bolii și va combina acțiunea tămăduitoare a extractului de plante cu acțiunea energetică asupra dublului eteric și în plus va acționa și asupra celulelor afectate de boală, prin mărirea potențialului energetic al acestora.

      Un e-mail pentru cei interesați: vindecari@paganism.ro

Pagina principala   Religia păgână    Cartea Legii    Bagheta magică    Trasarea cercului magic 

  Pentagrama şi Pentaclul    Aura, ce este și cum poate fi văzută   Karma   Oglinda magică 

 Amulete   Vampiri   Consultații gratuite de magie   Aspecte practice ale magiei păgâne   Spiritul